Föreställningen är dessvärre inställd, mer info får ni av arrangörerna

Sexualkunskap för vuxna. En scenshow med Alla våra ligg.

 

Orgasmglappet, alltså att män får fler orgasmer än kvinnnor under heterosex, är det verkligen något som är aktuellt 2020? Ja, tyvärr är det fortfarande så. Varför och hur kan vi ändra det?

Under showen “Kom du? Sexual kunskap för vuxna” tar Amanda Colldén och Anna Dahlbäck er på en humoristisk resa genom orgasmer och sexualkunskap för vuxna. Med en interaktiv och personlig show lovar vi att ni kommer våga prata om och utforska sex med varandra, partners och dig själv. Vi testar era kunskaper om orgasmer och tar er med på en anatomisk skattjakt.

 

Det blir mycket skratt, härliga tips och dessutom många insiktsfulla tankar om det ofta tabubelagda sexet. Varmt välkommen till Draken den 10 maj! 

 

__________________

Mer om Alla våra ligg:

Den frispråkiga och energiska duon, Amanda Colldén och Anna Dahlbäck, är grundarna till succépodcasten Alla våra ligg. Sedan lansering i 2016 har podden blivit en av Sveriges största och toppar listorna vecka efter vecka. Podden vann ”Guldörat” för ”Årets podd 2018” på Radiogalan och var även nominerad till ”Årets podcast” på Guldtuben – nordens största gala för digitala kreatörer.

 

Vänligen observera,

Användare av Nordea behöver ändra inställningar och öppna
kortet för internetköp för att bokningen skall gå igenom.

 

Tillgänglighet och rullstolsplatser Draken  

Vi hjälper dig med bokning av rullstolsplatser och ledsagare.
Kontakta oss: 031 – 774 30 00 eller via draken@folketshusgoteborg.se
Draken är utrustad med hörslinga som når alla sittplatser i salongen.
Folkets Hus finns med i tillgänglighetsdatabasen, du hittar all information här.

FöreställningDatum & tid