För första gången någonsin ger sig Anders Bagge ut på en egen turné. Lär känna Anders på djupet, hör om framgångarna direkt från en av världens främsta musikproducenter. Ta del av vad som egentligen sker bakom kulisserna i musikbranschen. Det och lite mer berättar Anders om under en helkväll.

Det finns nog ingen i Sverige som missat vem Anders Bagge är. Med sitt vänliga leende och en välvilja för allas framgång, har han etablerat en plats i många hjärtan och är idag en av Sveriges mest folkkära profiler. Anders är främst känd som den positiva och humoristiska jurymedlemmen i det populära TV-programmet Idol.

Musiken har sedan barnsben varit en stor del av Anders liv och genom det egna produktionsbolaget ”Murlyn Music”, har han rönt stora framgångar på den internationella musikscenen. Anders har bl.a. jobbat med världsartister som Madonna, Janet Jackson, J.Lo, och Céline Dion. Men vad försiggår egentligen bakom rampljuset i musikbranschen?

Bakom framgångssagan och under leendet hos Anders döljer sig en mörkare och djupare historia. I många år förstod inte Anders varför han i perioder mådde dåligt och varför tankarna malde i huvudet. En dag i New York föll han ihop på gatan, det visade sig vara Anders första möte med panikångest. Nu mer än 20 år senare har Anders landat i sig själv och är redo att inspirera och motivera andra att följa sina drömmar.

Vägen till framgång är aldrig lätt och det är Anders ett levande bevis på. Med en genomgående värme fångar Anders allas uppmärksamhet och pratar öppet om sitt liv som kantats av både med- och motgångar, om musiken, resan med Idol, kärleken till sina hundar och mycket mer.

Varmt välkomna till en kväll fylld av värme, skratt och en massa anekdoter ur Anders liv!

_

Eventets längd är 2,5 timma inklusive paus

Foto: Rickard Eriksson

Föreställning: 18.30

Insläppstid: Kl. 18:10

Vänligen observera,

Användare av Nordea behöver ändra inställningar och öppna
​kortet för internetköp för att bokningen skall gå igenom.

Tillgänglighet och rullstolsplatser Draken  

Vi hjälper dig med bokning av rullstolsplatser och ledsagare.
Kontakta oss: 031 – 774 30 00 eller via draken@folketshusgoteborg.se
Draken är utrustad med hörslinga som når alla sittplatser i salongen.
Folkets Hus finns med i tillgänglighetsdatabasen, du hittar all information här.

FöreställningDatum & tid
Anders Bagge – Livet i och bakom rampljuset24 Feb 2020, 18.30Boka biljett!