En inspirationsföreläsning om hur du förverkligar dina drömmar – om mål, motivation, teamwork och drivkraft. Förutom Arons gripande historia får du även ta del av hans bästa framgångsstrategier och hur man tillsammans kan tänka och jobba för att våga ta sig an – och nå – riktigt stora mål. Att höra Aron föreläsa är en riktig inspirationsboost, publiken pendlar mellan gapskratt och allvar och ingen går oberörd därifrån. 

Svår sjukdom kullkastar livet, något Aron Anderson redan som barn fick erfara. Trots att, eller kanske på grund av att, cancern gjorde honom rullstolsburen har han skapat sig ett liv på egna villkor. Trots att cancern drabbat honom flera gånger har Aron Anderson vägrat släppa taget om livet eller idrotten. Ett liv fullt av utmaningar, erövringar, sportande och äventyrande.

Under en spännande föreläsning med mycket skratt, användbara verktyg och många insikter får du ta del av Arons erfarenhet av att maximera sin potential och nå sina mål, oavsett hinder. Aron Anderson är ett levande bevis på att ingenting är omöjligt, och har en sällan skådad livsgnista och positivitet som smittar av sig på alla som möter honom.

 

Varmt välkommen den 2 december!

___________

Mer om Aron: 

Aron är en äventyrare som har rest jorden runt och pressat sig själv i extrema situationer för att inspirera andra att kämpa för sina drömmar. Han har deltagit i 4 Paralympics i 3 olika grenar, bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro, simmat 37 km över Ålands hav, skidat till Sydpolen och genomfört andra utmaningar som krävt ovanlig styrka både mentalt och fysiskt. Hans motto är: Ju större mål – desto häftigare resa.

FöreställningDatum & tid