Möt Henrik Fexeus under en unik kväll och upplev hans allra första livepodd. Inget manus – inget skyddsnät – det är ni gäster som bestämmer. Vad försigår i Henriks hjärna, hur kom det sig att han upptäckte sin talang för tankeläsning och varifrån uppstod mentalisten Henrik? Låt dessa frågor blandas med era egna och lär känna Henrik på ett djupare plan än någonsin tidigare.

När Henrik står på scen har han normalt total kontroll över det som händer. Den här gången är det tvärtom. Den här gången ger Henrik kontrollen till dig.

För en enda kväll återupplivar han sin podcast Kan Själv live på scen – men innehållet bestäms av publiken. Ett unikt tillfälle att möta Henrik på ett sätt du aldrig gjort förut!

Du kan fråga Henrik om precis vad du vill. Bästa flirtknepen? Varför tittar din granne så konstigt på dig? Hur får man högre lön? Något personligt du undrar över i ditt eget liv, eller som förbryllar dig om andras beteende? Eller har du kanske en personlig fråga om Henrik själv? Gå till www.menti.com och använd koden: 868885 för att ställa din fråga – eller rösta på de som finns där! De frågor som får flest röster kommer att besvaras under kvällen.

Henrik har också lovat att bjuda på en del hemliga överraskningar och rackartyg under kvällen. Missa inte detta speciella event!

Efter livepodden finns det också tillfälle att möta Henrik mer personligt, vid ett mingel och boksignering i baren.

Varmt välkomna!

Tillgänglighet och rullstolsplatser Draken  

Vi hjälper dig med bokning av rullstolsplatser och ledsagare.
Kontakta oss: 031 – 774 30 00 eller via draken@folketshusgoteborg.se
Draken är utrustad med hörslinga som når alla sittplatser i salongen.
Folkets Hus finns med i tillgänglighetsdatabasen, du hittar all information här.

FöreställningDatum & tid
Henrik Fexeus – Kan själv Livepodd19 Nov 2019, 19.00Boka biljett!