Mike Florette och Lisbets Duvringes tre böcker, Psykopater i arbetslivetKvinnliga psykopater och Psykopater online har berört tusentals människor i Sverige och Norden. Varje vecka får de mejl, telefonsamtal och handskrivna brev från drabbade människor som vill veta mer.  Därför ställer de sig nu på scen för att berätta vad som driver en psykopat och vad som händer när du möter dem.

Med humor, kraft och dynamik levererar de spännande fakta från den senaste forskningen i en lika underhållande som skrämmande föreläsning. 

Lär dig hur de empatilösa och manipulativa psykopaterna tänker och ser på världen, för att minska risken för lidande och för att kunna hjälpa den som drabbats. Lär dig hur du ska agera om du drabbas på jobbet, på dejten eller om du lever med en psykopat i familjen. Du ges möjlighet att ställa frågor om de sociala rovdjur vars våld är planerat, målmedvetet och känslolöst.

Lisbet och Mike är kända från TV, radio och tidningar, bland annat Fråga Doktorn SVT, Nyhetsmorgon TV4, P4 Extra, Aftonbladet TV, Expressen,Dagens Nyheter och Dagens Industri.
Kom, lyssna och lär!

Publikcitat:

“Tänk att man kan skratta så mycket trots ett så allvarligt ämne”

“Tack för att ni tar upp ett viktigt och svårt ämne”

“Äntligen förstår jag vad jag varit med om, tack!”

Varmt välkommen till en helkväll med Lisbet och Mike!

 

Tillgänglighet och rullstolsplatser Draken  

Vi hjälper dig med bokning av rullstolsplatser och ledsagare.
Kontakta oss: 031 – 774 30 00 eller via draken@folketshusgoteborg.se
Draken är utrustad med hörslinga som når alla sittplatser i salongen.
Folkets Hus finns med i tillgänglighetsdatabasen, du hittar all information här.

FöreställningDatum & tid