Johanna Nordström på Sverigeturné 2020

Under 2020 åker komikern Johanna Nordström ut på sin första soloturné med humorshowen “Ring Polisen”. Turnén startar under våren med slutsålda föreställningar landet runt och fortsätter under hösten.

“Ring Polisen” är ett vanligt förekommande uttryck i Johanna Nordströms sociala medier och föreställningen kommer att kretsa kring Johanna´s fascination för polisyrket och kriminalserier. Johanna har även en hemlig dröm om att själv bli polis och en gränslös kärlek till Mikael Persbrandt.

– ”Inspirerad av Gunvald Larsson, Beck och min kommande tid på Hinseberg kvinnofängelse” – Johanna Nordström

Johanna Nordström är humorpersonligheten som slog igenom med twitterkontot @jonielol som hon startade sommaren innan gymnasiet, och har rankats som svenska Twitters sjätte mest inflytelserika person av Twittercencus. Twitterkontot ledde Aftonbladets Lajkat där Johanna jobbade med att skapa socialt content för att därefter varvas av Nyheter24 och rollen som Social Media Manager. 2018 sa Johanna upp sig som från Bonnier Magazines and Brands videoredaktion för att satsa helhjärtat på humor och stand-up. 

Johanna Nordström har tidigare nominerats till Guldtuben i kategorierna Årets Video, Årets Humor, Årets Stjärnskott och Årets Instagram

Följ Johanna Nordström på Instagram!

“Ring Polisen“ produceras av Tillman i samarbete med ROA.
FöreställningDatum & tid
Johanna Nordström – Ring Polisen 31/10 -2020 flyttad till den 24/4-2131 Oct 2020, 00.00