På grund av CORONA (COVID-19) har Messiah Hallbergs föreställning blivit avbokad hos oss på Draken.

Till dig som har biljetter till Scener ur ett äktenskap med Messiah Hallberg

Den 7/12-20 ska samtliga biljettköparna blivit kontaktade via mail om att flytten av Scener ur ett
äktenskap blir till den 27 augusti 2021 på Lisebergsteatern
.

Samma tider, d.v.s. kl. 18:00 och 20:30.

Biljettköparna har möjlighet att göra återköp på sina biljetter senast den 6e januari 2021. Alla kommer att få nya biljetter skickade till sig via mail till den mailadress som de angav vid biljettköpet. De nya biljetterna kommer senast den sista januari.

Om du inte har möjlighet att gå på det nya speldatumet återlöses dina biljetter exkl. serviceavgift. Du tar då kontakt med Tickster via support@tickster.com


Messiah Hallberg är just nu aktuell med sin standupföreställning Scener ur ett “äktenskap” – En standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop. Föreställningen har fått ett varmt mottagande av såväl publik som press. Dagens Nyheter skrev “Likt ingen annan i det här landet, får han det urvattnade relationsämnet att bli så intressant. Roligt, svidande!” och Södermanlands Nyheter skrev att Messiah är “En oerhört imponerande komiker”.

Messiah Hallberg har under de senaste åren etablerat sig som en självklar del av Sveriges humorelit. Under 2017 turnerade han med kritikerrosade Den missförstådde profeten och utsågs förra året till Sveriges bästa manliga komiker. Just nu är han aktuell med sin andra soloföreställning Scener ur ett “äktenskap”, som bygger på berättelser från hans eget förhållande kombinerat med vardagliga iakttagelser. Med hög igenkänningsfaktor och en utmärkande träffsäkerhet tar han oss igenom olika utmaningar med att leva i en relation.

– Publikresponsen har faktiskt varit överväldigande, så det kändes självklart att ta den här tragikomiska resan på ännu en vända”, säger Messiah Hallberg.

OM MESSIAH Messiah Hallbergs karriär som komiker började 2009. Efter bara två år i branschen prisades han på Svenska Standupgalan med utmärkelsen Tändstickan för att ha förnyat svensk standup. 2015 turnerade han med standupshowen Politiskt autokorrekt med den norska komikern Martin Beyer-Olsen. Messiah Hallberg har setts i TV-program som Finaste familjen och Parlamentet. 2016 startade Messiah tillsammans med Jakob Öqvist humorpodcasten Freakshow och året därpå turnerade han med sin första hyllade soloföreställning Den missförstådde profeten samt tog emot priset Årets manliga komiker på Svenska Standupgalan. Just nu är han aktuell som ny programledare i Vakna med NRJ och under 2019 åker han ut på sin andra soloföreställning Scener ur ett ”äktenskap”.

Arrangör: Kahlo Biljettpris: 365 kr Service avgift: 39 kr

 

Tillgänglighet och rullstolsplatser Draken  

Vi hjälper dig med bokning av rullstolsplatser och ledsagare.
Kontakta oss: 031 – 774 30 00 eller via draken@folketshusgoteborg.se
Draken är utrustad med hörslinga som når alla sittplatser i salongen.
Folkets Hus finns med i tillgänglighetsdatabasen, du hittar all information här.

FöreställningDatum & tid