Vi har alla varit där. Chefen och du tycks inte komma från samma planet. Även om du inte direkt råkat ut för chefen från helvetet kanske du ibland undrar vad som egentligen pågår. Kom och lyssna på Thomas Erikson när han avslöjar enkla hemligheten med det fungerande ledarskapet – och vad du faktiskt kan göra för att få en bättre chef. Ingenting kommer att vara som förut när du går tillbaka till jobbet efter den här föreläsningen.

I Omgiven av dåliga chefer får du lära dig att handskas med de mest hopplösa chefer du kan föreställa dig. Thomas Erikson, författare till succéböckerna Omgiven av idioter och Omgiven av psykopater, vet vad han talar om. Själv har han varit både chef och anställd och i sin roll som ledarskapsutvecklare har han mött alla typer av chefer.

Om dina barn inte beter sig som förväntat kan du alltid ändra taktik i din uppfostran. Om du har en bekant som visar sig vara en skitstövel kan du givetvis gå därifrån. Men om däremot din chef uppträder orättvist och ställer orimliga krav är det plötsligt inte lika enkelt att veta vad man ska ta sig till. Även om du som sagt inte råkat ut för chefen från helvetet kanske du har fått vissa obehagliga överraskningar i mötet med din chef. Kanske har du tilldelats stort ansvar men inga befogenheter? Kanske har du och din chef olika personlighetsprofiler och fungerar på totalt olika sätt? Och kanske misstänker du ibland att din chef faktiskt är ett hopplöst fall. Lugn. Det finns lösningar.

På ett lättsamt och underhållande sätt förmedlar Thomas hur människors olika beteenden kan påverkas. Samtidigt som han också berör vad som utmärker en exemplarisk ledartyp.

Eftersom ett mynt alltid har två sidor ges det även under kvällen en extra bonus till alla chefer, då Thomas även tillkännager varför vissa medarbetare har svårt att få jobbet gjort.

Varmt välkomna till en underhållande eftermiddag tillägnad gott ledarskap!

 

Tillgänglighet och rullstolsplatser Draken  

Vi hjälper dig med bokning av rullstolsplatser och ledsagare.
Kontakta oss: 031 – 774 30 00 eller via draken@folketshusgoteborg.se
Draken är utrustad med hörslinga som når alla sittplatser i salongen.
Folkets Hus finns med i tillgänglighetsdatabasen, du hittar all information här.

FöreställningDatum & tid
Thomas Erikson – Omgiven av dåliga chefer – Varför bra ledarskap är så sällsynt9 Oct 2019, 14.00Boka biljett!