På grund av (COVID-19)  har föreställningen flyttats fram.

Arrangören är glad att kunna meddela att de har hittat ett nytt datum på Draken i vår och nytt datum blir söndagen den 14 mars 2021 med samma tid.

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. 18/4 har flyttats till 9/10 som nu flyttats fram till den 14 mars 2021.

Alla som har köpt biljett blir kontaktade via den mail som uppgavs vid bokningstillfället.

Övriga biljettfrågor gällande Sissela flytt: biljett@kalmarsalen.se

Vi önskar er en fin höst!

 

 

Äntligen! Tio år efter den stora succén med “Dina dagar är räknade” ställer sig Sissela Kyle äntligen på scen med en egen föreställning igen. Den efterlängtade comebacken går under namnet “Etta på listan!” – en kaxig föreställning om livet, listor och hur det är att vara Sissela Kyle. Sissela Kyle är en av Sveriges mest hyllade skådespelare och har dessutom utsetts till Sveriges roligaste kvinna. Hon har vunnit en lång rad priser för sina insatser på scen och hennes senaste soloföreställning, “Dina dagar är räknade”, blev en succé med ungefär 150 utsålda föreställningar över hela Sverige.

Nu, drygt tio år senare, är Sissela Kyle tillbaka med en ny soloföreställning. “Etta på listan!”, utgår från Sissela Kyles besatthet av att göra listor. Inköpslistor, att göra-listor och olika topplistor har hjälpt henne att hålla ordning på sitt liv.
– Mot dagens slut går ingenting upp mot den stora tillfredsställelsen i en avbockad att-göra-lista. Tiden är begränsad och listor har hjälpt mig att ta vara på den. Nu är jag 62 år och har för första gången en svindlande känsla av att vara tidlös, säger hon.
”Etta på listan” är en kaxig och listig föreställning där Sissela Kyle tillåter sig själv att förundras, förfäras och flamsa om den hon är idag. Manus är skrivet tillsammans med Calle Norlén, för regi står Emma Bucht och på scen medverkar även multimusikern Sara Niklasson. Spelas 18 april 2020, Draken Göteborg.

Spellängd: ca 80 min utan paus

Åldersgräns: Ingen

Arrangör: Alla inblandade AB

Biljettpris: 420 kr

Service avgift: 39 kr

 

Tillgänglighet och rullstolsplatser Draken  

Vi hjälper dig med bokning av rullstolsplatser och ledsagare.
Kontakta oss: 031 – 774 30 00 eller via draken@folketshusgoteborg.se
Draken är utrustad med hörslinga som når alla sittplatser i salongen.
Folkets Hus finns med i tillgänglighetsdatabasen, du hittar all information här.

FöreställningDatum & tid