Boka en festvåning med teknik i toppklass!

Du bestämmer själv hur eller om salen ska möbleras. Oavsett om ni ska använda den som festvåning eller konferenslokal. Tanken med rummet är att uppmuntra det öppna samtalet och ge alla möjligheten att göra sig hörda. Här finns gott om plats för idéer att växa genom möten mellan människor.

Kongressalen är utrustad med teknik för videokonferenser av det större formatet. Systemet fungerar lika bra för envägskommunikation som för flervägskommunikation där deltagarna kan interagera, prata med varandra, visa presentationer och dela dokument. Boka en konferens där ni är tillsammans, fast ni är på olika håll. Visa film för era kunder, arrangera workshops med olika stationer eller låt människor mingla fritt för att diskutera olika ämnen. Det finns gott om rum för den öppna konferensen.

För företag erbjuder vi också Kongressalen som festvåning. Om man dämpar ljuset och dukar upp de runda borden förvandlas Kongressalen till en av Göteborgs bästa festvåningar. Låt talare, artister och musiker inta scenen för att underhålla er under kvällen. Vi komponerar en festlig meny precis som ni vill ha den, köket är redo och vår trevliga personal serverar. Varför inte boka en galamiddag?

Exempel på tom lokal med dämpad belysning

Lokalfakta Kongressalen

Storlek310 m²
Biosittning400 pers
Skolsittning200 pers
UtrustningStorbildsprojektor, ljudanläggning, Wi-Fi, whiteboard, block och penna

Boka Kongressalen

Förfrågan

Det går även bra att maila direkt till info@folketshusgoteborg.se.